maanantai 10. joulukuuta 2012

Toast skagen

toast skagen

Melkein meinasin unohtaa laittaa tämän reseptin ylös. Näillä leivillä siis herkuteltiin viime viikolla synttäreiden kunniaksi. Ohje on helppo, mutta parempi silti laittaa ylös. Alkuperäinen ohje löytyi Maku-lehdestä :)

Toast skagen

Saaristolaisleipää
100 g katkarapuja tai jokiravunpyrstöjä
50 g smetanaa
1/2 dl majoneesia
1 rkl tilliä silputtuna
1 tl sitruunamehua
1 tl sinappia
1/4 tl mustapippuria
Koristeluun esim. mätiä ja tilliä

Leikkaa saaristolaisleivästä haluamasi kokoisia palasia. Hienonna jokiravunpyrstöt tai sulaneet ja valutetut katkaravut. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Jaa täyte leiville ja koristele esim. mädillä ja tillillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti