Uusi yritys, uusi nimi

On taas aika puhallella pölyt tästä blogista, joka ei koskaan päässyt alkua pidemmälle. Edelleen kaipaan jotain paikkaa purkaa ajatuksiani, vaikka nykyään aikaa on vielä vähemmän kuin vuosi sitten. Perheeseemme on saapunut toinen lapsi (Pikkuveli), joka on 2 kuukautta vanha. Esikoinen, alias Poitsu, lähestyy jo kahden vuoden rajapyykkiä. Niin se aikaa lentää! Viime vuodesta ei juurikaan jäänyt muistikuvia (tai oikeammin kaksi viimeistä vuotta on aikamoista sumua), joten sitä suuremmalla syyllä haluaisin saada kirjoitettua tärkeitä ja muistamisen arvoisia asioita ylös.

Blogin nimi juontaa juurensa Radioheadin saman nimisestä kappaleesta, josta olen pitänyt jo teini-ikäisestä asti. Sen kummemmin kappaleen sanomaa miettimättä tuo nimi tuntuu kuvaavan elämääni tällä hetkellä erittäin hyvin. Ei yllätyksiä, vaan päivästä toiseen samana toistuvia rutiineita ja samoja touhuja poikien kanssa. Älkää käsittäkö väärin, en missään nimessä olen rutiineita ja "tylsää" elämää vastaan, vaan viihdyn oikein hyvin kotona puuhastelemassa. Viime aikoina on kuitenkin alkanut tuntua, että tarvitsen jotain. Jonkun harrastuksen, intohimon kohteen tai jotain, mistä nauttisin ihan omana itsenäni. Jotain joka saisi minut innostumaan ja jossa olisin hyvä (edes omasta mielestäni). Tällä hetkellä tuntuu, että vaellan elämäni läpi. Kuljen mukavassa sumussa, jossa kaikki on aika kivaa, mutta mikään ei ole kamalaa tai kamalan kivaa. Kaikki on ihan ok. Tajuaako kukaan mitä tarkoitan? Mitään muuta en elämässäni haluaisi muuttaa; mies on ihana ja rakas, kuten myös molemmat pojat. Tuntuu vain, että minä en ole sitä omasta mielestäni. Olen tylsä, enkä kiinnostunut erityisesti mistään.

Näistä ajatuksista kumpusi idea taas (yrittää) kirjoittaa blogia. Tällä kerralla minulla on suunnitelmakin: aion kokeilla uusia asioita. Aion kokeilla erilaisia juttuja, joista esimerkiksi muut ihmiset bloggaavat ja kirjoitan niistä tänne. Blogini on ehkä vähän aikaa kakkublogi, sitten valokuvaus- tai ehkäpä kirjablogi. Mitä ikinä keksinkään ja mikä tuntuu MINUSTA kiinnostavalta. Alustavia ideoita minulla on jo muutamia:
  • ruoka, leivonta, kakut
  • käsityöt (opettelen ompelemaan tai virkkaamaan)
  • kirjoitan novellin, arvostelen lukemani kirjan
  • valokuvaus
  • askartelu (esim. korttien teko, origamit)
  • taide (maalaaminen, piirtäminen, arkipäivän taidetta?)

Tulen luultavasti kirjoittamaan myös ihan tavallisesta arkisista asioista tänne, mutta yritän pitää mielessä tuon suunnitelmani.

Kommentit

Suositut tekstit