Buzzador-kampanja: Veet EasyWax

Untitled
Veet EasyWax

Seuraa pikainen mainostustuokio. Olen nimittäin osallistunut Buzzadorin Veet-kampanjaan. Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saa täältä ja liittyä voi tätä kautta. Lyhyesti sanottuna Buzzadorit pääsevät kokeilemaan mielenkiintoisia ja hauskoja tuotteita ilmaiseksi, ja kertovat omia kokemuksiaan eteenpäin tutuille ja tuntemattomillekin, esim. juuri blogin kautta. Yleensä mukana saa myös näytteitä eteenpäin jaettavaksi.

Veet-kampanjassa pääsin testaamaan Veetin EasyWax-laitetta, joka on sähkökäyttöinen ihokarvojen vahaukseen tarkoitettu laite. Mainospuheissa luvataan ammattimaisia vahaustuloksia ja silkinsileää ihoa jopa neljäksi viikoksi. Buzzador-paketissa tuli mukana myös Precision Wax & Care-paketti, joka on tarkoitettu kasvon ihokarvojen, kuten "viiksien" ja kulmakarvojen siistimiseen. Itse en tuotetta ole vielä ehtinyt kokeilla, joten tämä kirjoitus perustuu vain EasyWax-laitteeseen. Lisäksi sain kylmävahaliuskoja eteenpäin annettavaksi ja halukkaita testaajia löytyikin enemmän kuin minulla oli liuskoja antaa.

EasyWax-laite saapui juuri sopivasti, kun säät alkoivat olla sen verran lämpimiä, että pystyin kaivamaan caprit ja hameet naftaliinista. Piti siis saada siistit sääret nopeasti. EasyWax-laitteen sisään laitettiin vahapakkaus ja laite kytkettiin seinään. Sitten odotettiin noin 20 minuuttia ja kokeiltiin, olisiko vaha jo riittävän juoksevaa levitettäväksi. Minä jouduin odottamaan hieman pidempään, kunnes pääsin tositoimiin. Vahan levittäminen laitteella oli helppoa ja siistiä. Vahaa sääreen, liuska päälle ja napakka vetäisy. Tämä oli ensimmäinen vahauskokemukseni, joten odotin jonkinlaista kipua. Telkkarin jenkkisarjoissa näytetyt vahaussketsit, joissa miehet kokeilevat vahaa sääriinsä, ovat syöpyneet hyvin mieleeni. Tämä ei kuitenkaan sattunut! Liekö syynä ollut se, että myöskään karvat eivät lähteneet... Tässäkin asiassa harjoitus saattaa tehdä mestarin tai sitten karvani olivat liian lyhyet. Ohjeiden mukaan jopa 2 mm:n mittaiset karvat saisi vahattua, mutta en nyt lähtenyt mittaamaan oliko pituus 2 mm vai jotain muuta. Olin siis hieman pettynyt lopputulokseen ja koska sääret piti saada hamekuntoon seuraavalle päivälle, en ehtinyt alkaa kasvatuspuuhiin ja testata laitetta myöhemmin uudestaan. Täytyy palata sitten talvikaudella uudestaan testihommiin, kun raaskii päästää jalkansa villahousumoodiin.

Untitled
EasyWax korkkeineen
Untitled
Kasvoille tarkoitettu Precision Wax&Care

Kommentit

Suositut tekstit