Toast skagen
Melkein meinasin unohtaa laittaa tämän reseptin ylös. Näillä leivillä siis herkuteltiin viime viikolla synttäreiden kunniaksi. Ohje on helppo, mutta parempi silti laittaa ylös. Alkuperäinen ohje löytyi Maku-lehdestä :)
Toast skagen
Saaristolaisleipää
100 g katkarapuja tai jokiravunpyrstöjä
50 g smetanaa
1/2 dl majoneesia
1 rkl tilliä silputtuna
1 tl sitruunamehua
1 tl sinappia
1/4 tl mustapippuria
Koristeluun esim. mätiä ja tilliä
Leikkaa saaristolaisleivästä haluamasi kokoisia palasia. Hienonna jokiravunpyrstöt tai sulaneet ja valutetut katkaravut. Yhdistä kaikki täytteen ainekset. Jaa täyte leiville ja koristele esim. mädillä ja tillillä.
Kommentit
Lähetä kommentti