Buzzador-puuroja

Viime viikolla sain lähes puolivuotiaalle pikkuveikalle uutta maisteltavaa, kun postista tupsahti paketti Piltin vadelma-banaanipuuroa. Tuo paketti kuuluu Buzzador-kampanjaan, jonka ideana on, että me buzzadorit kerromme kokemuksistamme ja jaamme halukkaille näytepakkauksia. Omat näytepakkaukseni olenkin jo ehtinyt jakaa eteenpäin ja odottelen innolla mitä muiden lapset tykkäsivät kyseisestä puurosta.

Meidän poika on maistellut kiinteitä vasta pari viikkoa, joten hetken aikaa harkitsin uskaltaisinko antaa tuota puuroa. Siinä oli kuitenkin monia uusia aineita, kuten vadelmaa, banaania, kauraa, vehnää ja maitoa (joka on luonnollisesti kuitenkin käsitelty 5-kuiselle sopivaan muotoon, sillä puuro sopii vauvoille viidestä kuukaudesta eteenpäin). Lopulta kuitenkin ajattelin kokeilla, sillä poika ei ole saanut aiemmistakaan ruoka-aineista vatsavaivoja. Eikä niitä tullut tälläkään kertaa!

Poika pyöritteli ja makusteli puuroa suussaan hieman hämmentyneen näköisenä. Hän ei koskaan olekaan puuroa syönyt, joten taisi olla ihan uudenlainen makuelämys. Hyvin kuitenkin maistui ensimmäinen pieni makuannos ja jatkossa annamme varmasti tuota lisää.

Myös 2-vuotiaan oli pakko päästä maistamaan pikkuveikan puuroa. Maistuu tämä näköjään vanhemmallekin lapselle, sillä ensireaktio oli: "Hyvvvääää! Lisää puuroa! Äiti maista!". Niinpä sitten koko perhe päätyi maistelemaan puuroa ja olihan se hyvää. Aikuisen suuhun mietoa ja pehmeää, rakenteeltaan oikein samettista. Taidan kuitenkin itse pysytellä tavallisessa kaurapuurossa, kun osaan jo syödä muutakin kuin aivan hienoa ruokaa ;)

Kommentit

Suositut tekstit