Buzzador Lego Duplo: Taaperon rakennus- ja leikkikuutiot

Untitled

"TADAA! Minun uudet Lego-palikkani!"

Buzzador Lego Duplo - Taaperon rakennus- ja leikkikuutiot

"Mitäköhän täältä löytyy... Kalhu!!"

Untitled

"Sit tää pikkukalhu menis tänne palikan sisään ja.. ÄITI! Laita ikkunan luukku kiinni!"

Untitled

"Nyt me tehdään tästä kellostalo. Pikkukalhun kellostalo."

Untitled

"Tätätätätä Tätä Täää!"

Untitled

"Täällä alla on bussivalikko."

Untitled

"Voi ei, bussi humahti kuoppaan!"

Untitled

"Ei hätää! Tää poliisin kalhuryhmä tulis täältä näin apuun."

Tänään tosiaan saapui odotettu paketti Buzzadorilta! Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saa täältä ja liittyä voi tätä kautta. Lyhyesti sanottuna Buzzadorit pääsevät kokeilemaan mielenkiintoisia ja hauskoja tuotteita ilmaiseksi, ja kertovat omia kokemuksiaan eteenpäin tutuille ja tuntemattomillekin, esim. juuri blogin kautta. Yleensä mukana saa myös näytteitä eteenpäin jaettavaksi.

Tämän kertaisessa kampanjassa pääsimme kokeilemaan Legon uusia Duploja. Paketista paljastui Taaperon rakennus- ja leikkikuutiot aloituspakkaus. Paketti sisälsi 3 värikästä ikkunakuutiota, jotka olivat syvempiä kuin vanhemmat ikkunapalikat. Lisäksi oli hauskan muotoisia kaarevia palikoita (esim. puun rakentamiseen) ja kuviollisia palikoita, joissa oli esim. tähtiä, palloja tai kaaria (isoveikka nimesi kyseisen palikan sateenkaaripalikaksi). Laatikon kantta voi käyttää rakennusalustana. Lisäksi paketista paljastui nalle! Meillä pojat eniten hullaantuivat juuri tuohon nalleen ja niihin ikkunapalikoihin. Ne sopivat erinomaisesti talojen rakentamiseen. Isoveikka rallatteli koko leikkihetken ajan Ukko Nooan sävelellä laulettua laulua:

"Karhu nukkuu, karhu nukkuu kotipesässänsä. Ei ole vaaraa kellään, näin sitä leikitellään. Karhu nukkuu, karhu nukkuu kotipesässänsä."

Me ehdimme kokeilla palikoita vain ihan nopeasti ennen päiväunia, mutta leikit jatkuvasti varmasti unien jälkeen. Pojat (2 v 10 kk ja 1 v 3 kk) alkoivat heti rakentaa kerrostaloa nallelle. Kotoa jo entuudestaan löytyvistä palikoista tehtiin portaat, joita pitkin nalle pääsi ylimpään kerrokseen asti. Kerrostalon alakertaan puolestaan tuli bussivarikko, johon ajettiin pikkuautoilla. Lapset yhdistävät sujuvasti monenlaisia leikkejä yhteen. Duploilla leikkiminen jää harvoin pelkästään duploihin, vaan mukaan otetaan pikkuautot, junaradat ja pehmolelutkin. Duploja kuskataan traktorilla ympäri olohuonetta, niistä paistetaan kalapuikkoja leikkiuunissa ja illalla äiti sohii harjan avulla sohvan alle joutuneen palikka-arsenaalin takaisin laatikkoon, että sama touhu voi alkaa seuraavana päivänä alusta. :P

#buzzadorlegoduplo

Kommentit

Suositut tekstit